Көп деңгейлі үстелшелердің сұлулығы мен ыңғайлылығы
Ұсыныстар
Көп деңгейлі үстелшелердің сұлулығы мен ыңғайлылығы
Интерьерде көп деңгейлі үстелшенің жиі кездеспейтініне келісесіз, бірақ бекер. Тиімді, ыңғайлы, ерекше дизайн кез келген дизайн жобасын сәтті толықтырады. Көп деңгейлі үстелдің ерекшелігі – периметрі бойынша жұмыс аймағының биіктігі бірдей емес, бірақ тапсырмаларға байланысты өзгереді.
Көп деңгейлі үстелдің артықшылықтары:
- классикалық гарнитураны орналастыру үшін ыңғайсыз ас үйдің ерекшеліктерін жеңудің стандартты емес әдісі;
- ас пісіру кезінде мұндай үстелдің артында денедегі бұлшықеттерге жүктеме дұрыс бөлінеді;
- көп деңгейлі үстелшенің үстіңгі тақтайы функционалды аймақтарға бөлінген және бұл оған күтім жасауды айтарлықтай жеңілдетеді.
Көп деңгейлі үстелшелердің тағы бір маңызды «плюсі» – бұл отбасының әрбір мүшесі бойына қарай өзіне ыңғайлы орын таба алады. Мұндай үстелшелер үлкен ас үйлерге жасалатынын есте ұстаған жөн. Кішкентай бөлмелерде мұндай нәрсені орнату қолайлы емес және негізсіз.
Кіріктірілген жуғыш
Егер таңдауыңыз көп деңгейлі үстелшеге түссе, мамандар раковинаның астындағы бетті басқа жұмыс аймақтарының ішіндегі ең жоғары деңгейге (87 см биіктікте) жасауға кеңес береді. Бұл жағдайда кіріктірілген терең раковинаның арқасында судың шашырауын азайтамыз, сонымен қатар раковина қолыңыз бен арқаңыз үшін ыңғайлы деңгейде болады.
Ас пісіру панелі
Үстелшенің осы түрінде ас пісіру бетін 84 см деңгейінде орналастыруға кеңес беріледі. Бірақ келесі нюансты ескеру қажет: егер панель жоғары болса – ыдыстың ішіндегіні көре алмайсыз, төмен болса – күйіп қалу қаупі бар. Бір жолын іздеу керек.
Жұмыс беті
Көп деңгейлі жұмыс беті кем дегенде екі деңгейден тұрады. Үлкенірек бөлігі өнімдерді орау, дайындау, өңдеу үшін пайдаланылады, ол бос болуы керек және биіктігі стандартты болуы керек. Төменірек жасауға болатын басқа бөлігін ет, қамыр, балық кесу және осыған ұқсас процедуралармен айналысуға қолданған жөн.