Белгішесі Жабу
Белгішесі Іздеу

Көп деңгейлі үстелшелердің сұлулығы мен ыңғайлылығы

Ұсыныстар

Көп деңгейлі үстелшелердің сұлулығы мен ыңғайлылығы

Интерьерде көп деңгейлі үстелшенің жиі кездеспейтініне келісесіз, бірақ бекер. Тиімді, ыңғайлы, ерекше дизайн кез келген дизайн жобасын сәтті толықтырады. Көп деңгейлі үстелдің ерекшелігі – периметрі бойынша жұмыс аймағының биіктігі бірдей емес, бірақ тапсырмаларға байланысты өзгереді.

Көп деңгейлі үстелдің артықшылықтары:

  • классикалық гарнитураны орналастыру үшін ыңғайсыз ас үйдің ерекшеліктерін жеңудің стандартты емес әдісі;
  • ас пісіру кезінде мұндай үстелдің артында денедегі бұлшықеттерге жүктеме дұрыс бөлінеді;
  • көп деңгейлі үстелшенің үстіңгі тақтайы функционалды аймақтарға бөлінген және бұл оған күтім жасауды айтарлықтай жеңілдетеді.

Көп деңгейлі үстелшелердің тағы бір маңызды «плюсі» – бұл отбасының әрбір мүшесі бойына қарай өзіне ыңғайлы орын таба алады. Мұндай үстелшелер үлкен ас үйлерге жасалатынын есте ұстаған жөн. Кішкентай бөлмелерде мұндай нәрсені орнату қолайлы емес және негізсіз.

Көп деңгейлі үстелшелердің сұлулығы мен ыңғайлылығы фото 1

Кіріктірілген жуғыш

Егер таңдауыңыз көп деңгейлі үстелшеге түссе, мамандар раковинаның астындағы бетті басқа жұмыс аймақтарының ішіндегі ең жоғары деңгейге (87 см биіктікте) жасауға кеңес береді. Бұл жағдайда кіріктірілген терең раковинаның арқасында судың шашырауын азайтамыз, сонымен қатар раковина қолыңыз бен арқаңыз үшін ыңғайлы деңгейде болады.

Көп деңгейлі үстелшелердің сұлулығы мен ыңғайлылығы фото 2

Ас пісіру панелі

Үстелшенің осы түрінде ас пісіру бетін 84 см деңгейінде орналастыруға кеңес беріледі. Бірақ келесі нюансты ескеру қажет: егер панель жоғары болса – ыдыстың ішіндегіні көре алмайсыз, төмен болса – күйіп қалу қаупі бар. Бір жолын іздеу керек.

Көп деңгейлі үстелшелердің сұлулығы мен ыңғайлылығы фото 3

Жұмыс беті

Көп деңгейлі жұмыс беті кем дегенде екі деңгейден тұрады. Үлкенірек бөлігі өнімдерді орау, дайындау, өңдеу үшін пайдаланылады, ол бос болуы керек және биіктігі стандартты болуы керек. Төменірек жасауға болатын басқа бөлігін ет, қамыр, балық кесу және осыған ұқсас процедуралармен айналысуға қолданған жөн.


Басқа жарияланымдар

Барлық жарияланымдар
Барлық жарияланымдар
Белгішесі Жабу

Серіктес болу

Жеке деректеріңізді қалдырыңыз немесе бізге қоңырау шалыңыз:

+7 707 840 10 00

Белгішесі Жабу

Жобаны жіберу

Жобаңыз туралы жазыңыз, және біз сіздің жұмысыңызды сайтқа орналастырамыз

Белгішесі Жабу

Ұсыныс жіберу

Бізге ұсынысыңызды немесе тілегіңізді жазыңыз

Белгішесі Жабу

Рахмет!

Өтінім жіберілді, қосымша талқылау үшін сізге хабарласамыз

Жабу

Белгішесі Жабу

Рахмет!

Жоба жіберілді, жариялау туралы келісу үшін сізге хабарласамыз

Жабу

Белгішесі Жабу

Назар аударыңыз!

Нысан деректері қате!

Жабу